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From April 22nd to May 3rd

    • SMALL SAVOURY PLATES

    • Porc Gosier’s terrine, home-made pickles

      10€

      Accord : vin blanc GEWURZTRAMINER,

      vin rouge LES GALLIÈRES

    • Sweet potato, cajun aïoli, turnip pickles, kale sprouts

      9€

      Allergen : eggs

    • Landes white asparagus, truffle asparagus velouté

      14€

      Accord : vin blanc ENFANT REBELLE ou GEWURZTRAMINER

    • Flamed gravlax salmon, zucchini carpaccio, tapenade and samphire

      19€

      Allergen : fish

      Accord : vin blanc SANCERRE, vin rosé LES MONGES

    • Hake filet with salsa verde, chorizo peas

      19€

      Allergen : fish

      Accord : vin blanc CHABLIS

    • Guinea fowl supreme, potato purée, onion pickles and poultry juice

      21€

      Allergen : lactose

      Accord : vin rouge DIACLASE ou HAUTES CÔTES DE BEAUNE

    • Onglet de bœuf Angus, sauce moutarde légumes de saison sautés à l'ail

      21€

      Allergen : lactose

      Accord : vin rouge CHÂTEAU MARTET ou LES AMANDIERS

    • Lukewarn Langres cheese, pineapple chutney, caramelised walnuts

      12€

      Allergen : lactose

      Accord : vin blanc LES AMANDIERS, vin rouge HAUTES CÔTES DE BEAUNES, Bulles CHAMPAGNE PANNIER

    • Cheese plate

      15€

      Plate composed with 4 varieties of cheeses with dry fruits and nuts, and jam

    • SMALL SWEET PLATES

    • Baba au rhum, citruses espuma

      10€

      Allergens : lactose, gluten, eggs

      Accord : vin blanc SECRET DE LUNÈS

    • Very dark chocolate ganache, strawberry and rhubarb coulis, black pepper tile

      10€

      Allergens : lactose, gluten

      Accord : vin rouge ALTER